Article highlighted

Erbjudande att forska

Vill du forska om hur kollektivtrafiken kan bidra till framtidens attraktiva och hållbara storstadsregioner? Vi erbjuder dig att göra detta tillsammans med oss. Det kan till exempel handla om att utveckla en idé, ta fram en ansökan eller så kan det leda till publicering av en vetenskaplig artikel eller K2-rapport. Du ska helst komma från någon av våra forskningparter Lunds universitet, Malmö universitet eller VTI.

Ditt projekt ska bidra till ökad kunskap inom K2:s fem forskningsområden och gärna ha anknytning till något av K2:s strategiska case. Projektet får gärna tillföra nya perspektiv med potential att utveckla kollektivtrafikforskningen.

Projekten, som kallas "Mindre K2-projekt" då de är mindre än våra fleråriga forskningssatsningar, ska i normalfallet omfatta maximalt 350 000 kronor.  ”Mindre K2-projekt” vänder sig till både dig som befintlig K2-medarbetare och dig som är intresserad av att bli en del av K2.

Projektidéerna behandlas av K2:s ledningsgrupp. Skicka till info@k2centrum.se senast kl 14:00 den 15 mars 2018.

Vi ser fram emot att se ditt projektförslag! 

Kontaktpersoner

John Hultén, föreståndare, john.hulten@k2centrum.se, 046-540 75 01
Christina Scholten, forskningsledare, christina.scholten@mau.se
Claus Hedegaard-Sørensen, forskningsledare, claus.h.sorensen@vti.se
Jan Persson, forskningsledare, jan.a.persson@mau.se

Ladda ned mer information och mall (observera att Mozilla Firefox kan innebära problem vid nedladdning av dessa filer, vid problem: använd annan webbläsare):

Anmäl dig till K2:s nyhetsbrev

Vi bjuder på konkreta och användbara forskningsresultat, aktuell omvärldsbevakning, koll på den senaste kollektivtrafikforskningen samt inbjudningar till fortbildande kurser och föreläsningar. Nyhetsbrevet ges ut cirka tio gånger per år.

Kalender från K2