Resenärers uppfattning om kollektivtrafiken i tre städer

Är du nyfiken på vad högstadieungdomar säger om kollektivtrafiken där de bor eller hur kollektivtrafikens noder upplevs av resenärerna? Välkommen till en eftermiddag om nya studier av resenärer i kollektivtrafik. Här får du ta del av nya forskningsresultat om ungdomars syn på kollektivtrafiken i Stockholm, Malmö och Uddevalla, och hur kollektivtrafiknoderna Odenplan i Stockholm och Triangeln i Malmö upplevs av resenärer och potentiella resenärer.

Seminariet riktar sig till kollektivtrafikens olika aktörer: huvudmän, operatörer, resenärsorganisationer, forskning och företag.

Praktisk information

Plats: Dalarnas hus, Vasagatan 46, Stockholm.

Tid: 21 augusti, kl 13:00-16:30.

Kostnad: Kostnadsfritt, inklusive fika.

Anmäl deltagande senast 10 augusti 2017.

Frågor om seminariet? Kontakta Lena Levin: lena.levin@vti.se

Seminariet arrangeras av K2, Nationellt kunskapscentrum för kollektivtrafik, tillsammans med VTI, Statens väg- och transportforskningsinstitut, Malmö högskola och Lunds universitet. 

Observera att antalet platser är begränsade och att anmälan är bindande. Vid utebliven närvaro faktureras självkostnadspris om 500 kr.

Anmäl dig till K2:s nyhetsbrev

Vi bjuder på konkreta och användbara forskningsresultat, aktuell omvärldsbevakning, koll på den senaste kollektivtrafikforskningen samt inbjudningar till fortbildande kurser och föreläsningar. Nyhetsbrevet ges ut cirka tio gånger per år.

Kalender från K2