Våra kurser för yrkesverksamma

Våra kurser riktar sig till dig som arbetar och är verksam inom kollektivtrafikområdet. I vårt kursutbud hittar du både specialistkurser med den senaste forskningen inom kollektivtrafik samt breda kurser där samverkan står i fokus. En del av våra kurser ger akademiska poäng.

Vi erbjuder vetenskapligt baserade utbildningar Foto: Stefasn Stefancik

Kurser:

Hösten 2018:

Våren 2019:

Hösten 2019:

Planeras till 2019:

Nätbaserade kurser – Kompetensutveckling på distans

Under hösten 2018 arbetar vi med att ta fram en kortare kurs som ges helt på distans via en lärplattform som deltagarna kommer åt via dator, surfplatta eller mobil. Denna form av flexibelt lärande möjliggör att fler kan ta del av vår forskning oavsett var du befinner dig och när du vill studera. 

Kontakta oss!

Hör av dig till vår utbildningsansvariga, Helena Svensson, helena.svensson@tft.lth.se, om du är intresserad av att veta mer om kompetensutveckling. Vi erbjuder även möjligheten till skräddarsydda utbildningar utifrån era behov och önskemål.

Anmäl dig till K2:s nyhetsbrev

Vi bjuder på konkreta och användbara forskningsresultat, aktuell omvärldsbevakning, koll på den senaste kollektivtrafikforskningen samt inbjudningar till fortbildande kurser och föreläsningar. Nyhetsbrevet ges ut cirka tio gånger per år.

Kalender från K2