Hitta till oss

Vi har kontor på Medicon Village i Lund. Du anmäler dig i receptionen i hus 404. Vår adress är Scheelevägen 2. Vi har även kontor på Kollektivtrafikens hus i Stockholm.

K2:s reception

Postadress:
K2, byggnad 405, våning 3
Medicon Village AB
223 81 Lund

Besöksadress Lund:
Medicon Village, hus 404
Scheelevägen 2, Lund

Om du har passerkort kan du komma direkt till K2, hus 405. Om du saknar passerkort ska du anmäla dig i receptionen i hus 404.

Besöksadress Stockholm:
Kollektivtrafikens hus
Centralplan 3
Stockholm

Om du önskar besöka oss på Kollektivtrafikens hus i Stockholm rekommenderar vi att du hör av dig på förhand eftersom vår kontorsplats inte är bemannad varje dag.

Allmänna frågor: info@k2centrum.se

Kontaktpersoner: John Hultén, föreståndare, john.hulten@k2centrum.se, 0709-43 01 18

Helena Svensson, utbildningsansvarig, helena.svensson@tft.lth.se, 0705-09 90 89

Presskontakt: Ellen Albertsdóttir, kommunikationsansvarig, ellen.albertsdottir@tft.lth.se, 0730-50 63 53

 

Karta över Medicon Village

Åk kollektivt till K2

Om du kommer från Lund C kan du ta bussen till hållplats Sparta (buss 1 och 6). Det går också att ta buss 171 från Malmö till Ole Römers väg. På Skånetrafikens webbplats kan du söka efter bussar och tåg samt läsa om jojo-kortet. 

Cykla till K2 

Det finns hyrcyklar vid stationen samt en återlämningsplats i närheten av hållplats Sparta. På Lundahojs webbplats kan du läsa mer om lånecyklarna samt köpa cykelkort (kan kopplas till jojo-kortet).

Med egen bil

Besökare hänvisas till parkeringsplatser utanför Medicon Village-området till höger före trafikbommarna vid huvudreceptionen. Här är parkeringen avgiftsfri om du anmäler bilnumret i samband med besöksregistrering i receptionen. Observera att denna korttidsparkering högst gäller i 2 timmar och endast för besökare.

Besökare har även möjlighet att köra in på området efter godkännande av vakten. Glöm inte betala för din parkering.

Om du har frågor om bilparkering på Medicon Village, kontakta områdets Service desk: 046-275 60 30.
 

Karta

Anmäl dig till K2:s nyhetsbrev

Vi bjuder på konkreta och användbara forskningsresultat, aktuell omvärldsbevakning, koll på den senaste kollektivtrafikforskningen samt inbjudningar till fortbildande kurser och föreläsningar. Nyhetsbrevet ges ut cirka tio gånger per år.

Kalender från K2